Kesätapaaminen 2020 Karungin Ryynäsenpäässä ja matkavinkkejä

Suunnitelmissa kesätapaaminen Karungin Ryynäsenpäässä

  • Sukuseuran kesätapaaminen pidetään, josa vaan on kokoontumiset kesällä mahdollisia,  lauantaina  25.7.2020 Karungin Ryynäsenpääässä, Ryynäsen sukuhaaran ja sen kantaäidin Ida Ryynänen os Koivupalon ja psonsa Juho-P Ryynäsen asuinpaikassa ja ympäristössä.
    • Päivä aloitetaan Kukkolankoski-vierailulla ja pyydetään koski-isäntä Risto Leinonen esittelemään paikkaa ja sen historiaa ja toimintaa. Ryynäsessä keittoruokailu ja kahvitus sekä ohjelmana esim frisbeegolfkisa sukuhaaroittain, Ryynäsen sukuhaara tutuksi- polku, yhdessä viihtymistä, arvontaa, karaokea….
    • päivän vastuuhenkilöinä hallituksen jäsenistä ovat Pentti ja Rauni, mutta toimijoita tarvitaan toki lisää moniin ennakkovalmisteluihin ja päivän aikana sekä sukuhaaran ihmisiä kuin hallituksen jäseniäkin.

Asia ratkaistaan kesäkuussa, jolloin on valtakunnallisesti tiedossamme tapahtumien ja tilaisuuksien toteutusmahdollisuus ja mahdolliset voimassa olevat rajoitteet.

Ilmoitamme Lapin Kansassa, Lounais-Lapissa, kotisivuilla ja sähköposteina päivästä siinä tapauksessa mikäli se voidaan toteuttaa!

LAUTTAHAMINA YLITORNION PEKANPÄÄSSÄ

Todennäköisesti kesään 2021 siirtyy suunnittelemamme kotiseuturetki Ylitornion Pekanpäähän Lauttahaminaan . Sen sanotaan olevan aikamatka menneisyyteen. Kesäisin siellä on kotiseutupäivä ja muita erilaisia tapahtumia.

Lue lisää, ole hyvä

https://tornionlaakso.net/paikallisuutiset/218-pekanpaan-lauttahamina-on-aikamatka-menneisyyteen

Ja tunnettu pakinoitsija, emäntä Anni Korpi taitaa olla kotiseudun ja paikan sielu ja henki

https://tornionlaakso.net/33-anni-korpi-kaikessa-on-ollut-siunaus-mukana-5

 

BURMESTERHAUS SAKSASSA


matkalle Saksaan, kauniisiin alppimaisemiin.

Siellä Maunun sukuhaaraan kuuluva sukulaisnainen perheineen ylläpitää lomakohdetta Burmesterhouse!

Alla esite:

Burmesterhouse (2) (1)